Tip na vitamínové doplňky

Tip na vitamínové doplňky

Vitamíny, minerály, stopové prvky a enzymy mají zásadní vliv na správné fungování našeho organismu a výrazně přispívají k posílení naší imunity. A protože těchto prvků v běžně dostupných potravinách spíše ubývá, je třeba je tělu zajistit prostřednictvím různých vitamínových doplňků stravy.

Na trhu jich samozřejmě existuje nepřeberné množství, a člověku nezbývá než hledat a zkoušet, co mu nejlépe vyhovuje.

Nám se osvědčily přípravky společnosti Vianutra. Jsou stoprocentně přírodní, v porovnání s konkurenčními výrobky se nám zdají výrazně lepší s hlediska obsahu, u většiny výrobků jsou navíc ve formě sirupů, což preferujeme u jejich podávání zejména dětem.

Díky častějším odběrům jsme se společností Vianutra navázali spolupráci, díky které můžeme nabídnout slevu na produkty podporující zdraví a vitalitu i vám. Můžete tak potěšit nejen sebe, ale i své nejbližší v podobě zdravého a prospěšného dárku.

Pokud chcete na eshopu Vianutra nakoupit se slevou, je třeba se registrovat a při registraci zadat referenční číslo 413112. Můžete využít přímo tento odkaz. Oproti nákupu bez registrace se Vám změní ceny o cca 20 % směrem dolů. A to se vyplatí! 😉